Kahvakuulat

Etusivu | Kovateräksinen kahvakuula | Vinyylipintainen kahvakuula | Valurautainen kahvakuula | Hupi-kuulat | INFO

Hupikuulat

Vuosien varrella monet "Pelle Pelottomat" ovat yrittäneet keksiä pyörän uudelleen. Tuloksena mitä mielenkiintoisempia variaatioita jo valmiiksi täydellisestä kuntoiluvälineestä. Tämä humoristinen pläjäys paljastaa muutaman;

neopreenipinnoitteinen ihmetys kuulaJenkkien kahvakuulavitsi kahvakuulaksi

 

Neopreenipintainen kahvakuula perstulpalla:

Paino 2-30 kg.Huono idea ja huono toteutus. Neopreeni ei kestä kolhuja vaan halkeaa ja irtoaa kuulasta. Sitten sinulla on huonolaatuinen ja tyhmän näköinen valurautamöntti kädessä. Muovinen perstulppa on naurettavauuden huipentuma.

"Tätä kuulaa markkinoidaan niille kuntoilijoille joilla ei tavarat oikein pysy näpeissä ja jotka eivät osaa asettaa kuulaa lattialle kaatamatta sitä. Mieleen tulee siis ne kuperapohjaiset painotetut vauvojen mukit jotka eivät kaadu kyljelleen. Kuulutko tähän kohderyhmään?"

Säädettävä "kahvakuula":

Paino säädettävissä. Yksi kuula korvaa kaikki! Irroitat vain pohjassa olevan tapin kiertämällä sitä 40 kierrosta vasemmalle. Painolevyt tippuvat varpaillesi josta voit sitten ladata oikean määrän painoa harjoitteeseesi. Sitten vain kierrät 40 kierrosta oikealle ja teet kymmenen toistoa 1 käden heilautusta. Sitten vaan toistat samat toimenpiteet ja oletkin valmis tekemään kahden käden heilautuksia. Kysymys herää: ONKO TÄSSÄ MITÄÄN JÄRKEÄ?

"Näin tyhmä keksintö on saattanut syntyä vain Amerikassa"

Kahvakuulan näköinen esine:

Paino 4 kg. Todellinen vitsi joka käsitellään vaan jotta saa nauraa. Kahvan reiästä mahtuu sisään pienikätisen tytön etu ja keskisormi. Niihinkin tosin lakatun kahvan aiheuttama kitka polttaa rakon jos sitä erehtyy heilauttamaan. Ei varmaan yllätys että tämäkin "laatutuote" löytyy Prismasta...

"Tuulipukukansan joululahjasuosikki. Uskomattoman härski rahastuskeino esineestä joka ei ainakaan ole kahvakuula. Ulkonäön perusteella punainen lenkki on yhtynyt puolukkaan."

Aina roiskuu kun rapataan (;

HYVÄLTÄ NÄYTTÄÄ JA TUNTUU!

Kisakuula on paras valinta! Kisakuula on paras valinta! Kisakuula on paras valinta! Kisakuula on paras valinta! Kisakuula on paras valinta! Kisakuula on paras valinta! Kisakuula on paras valinta!